QUÈ FEM? QUÈ ÉS -ON FIRE!! - ?
Hola, som en Marcel Quiros i l' Ignasi Joseph,tots dos ens hem trobat per crear On fire! Un Fiat Panda 4x4 preparat per participar en aventures de motor solidaries. Treballant colze a colze amb Boxes Motor Sport un equip de competició automobilística de Tarragona que ens ajuda amb la part tècnica de la creació del nostre on fire!! Aquest any 2011 és el primer viatge d’aventura solidaria que fem junts. L’aventura solidaria es diu Panda Raid ,un raid des de Madrid fins Essaouira(Marroc), un raid de motor a nivell professional i a l’ hora d’aventura solidaria fent entrega de material escolar en el pas del raid per les poblacions del Marroc.
QUÈ SÓN ELS KMS.SOLIDARIS? DE QUÈ ES TRACTA?Tot aquell que hi participa col.labora amb tirar endavant el projecte solidari. Fent una aportació econòmica o de material escolar sereu patrocinadors de kms. del nostre panda on fire!!, perquè així pugui avançar uns Kms. en direcció al destí final o sigui, fer entrega de material solidari . La quantitat total de Kms de la panda Raid , 4000 kms. en territori del Marroc es dividiran pel número total d`etapes i patrocinadors que hagin col.laborat. El vostre patrocini es destinará EXCLUSIVAMENT a la solidaritat.
COM FER-HO? MOLT SENZILL !
1 euro son 5 Kms. solidaris . Reserveu els kms. que voleu recòrrer amb nosaltres en aquest número de compte : 2100-0408-72-0100967445 i especifiqueu nom, per així poder penjar-ho al blog i agrair on-line la vostra participació. Si la vostra aportacio es material , contacteu-nos per
e-mail.Agrairíem un mínim de 5 Kms solidaris o sigui 1 euro per col-laboració.
BLOG -ON FIRE!!-
El punt de trovada entre el món de la competició i la solidaritat !
JA HA ACABAT LA PANDA RAID 2011 - GRÀCIES A TOTS!!ES VAN ACONSEGUIR 1880 KMS.SOLIDARIS I MOLT MATERIAL SOLIDARI PER LA PANDA RAID 2011- Gràcies solidaries a tots!

divendres, 11 de març del 2011

QUIROS HA GUANYAT LA 7ª ETAPA -PLATJA ESSAOUIRA-

BXS MotorSport desde Tarragona: Hola a tots els seguidors d´ON FIRE!!, per petició expressa d´en Marcel QUIROS, compartim amb vosaltres que avui, a GUANYAT la 2ª part de la 7ª etapa de la Panda Raid. La 1ª part de la Etapa ha estat de AIT OURIR fins a ESSAOUIRA, pasant pel centre de Marrkech amb control de pas y control horari. la dificultat estaba en que al centre de Marrakech la circulació es caotica i podient rebre penalitzazió per arribar tard al contorl horari.

La 2ª part de la 7ª etapa, s´ha fet a la platja de ESSAOUIRA, consistía en una cursa a la sorra de la platja, amb gran dificultat, ja que no depen de la velocitat del vehicle sino de la habilitat del pilot. Com sempre, Marcel Quiros amb la seva habilitat i bones mans al volant, se l´ha posat a la butxaca!!

QUIROS LITERALMENT HA VOLAT A LA PLATJA!!!

Amb aquesta cursa a la platja, s´ha donat fi a la Panda Raid 2011. Fins aquesta nit no sabrem la clasificació final, sapigueu que no s´ha tingut informació durant el trancurs de la prova i que ja estem impacients per sapiguer la posició final del dos Pandas amb els que ha participat BXS MotorSport (ON FIRE!! i MACHACAPANDAS)