QUÈ FEM? QUÈ ÉS -ON FIRE!! - ?
Hola, som en Marcel Quiros i l' Ignasi Joseph,tots dos ens hem trobat per crear On fire! Un Fiat Panda 4x4 preparat per participar en aventures de motor solidaries. Treballant colze a colze amb Boxes Motor Sport un equip de competició automobilística de Tarragona que ens ajuda amb la part tècnica de la creació del nostre on fire!! Aquest any 2011 és el primer viatge d’aventura solidaria que fem junts. L’aventura solidaria es diu Panda Raid ,un raid des de Madrid fins Essaouira(Marroc), un raid de motor a nivell professional i a l’ hora d’aventura solidaria fent entrega de material escolar en el pas del raid per les poblacions del Marroc.
QUÈ SÓN ELS KMS.SOLIDARIS? DE QUÈ ES TRACTA?Tot aquell que hi participa col.labora amb tirar endavant el projecte solidari. Fent una aportació econòmica o de material escolar sereu patrocinadors de kms. del nostre panda on fire!!, perquè així pugui avançar uns Kms. en direcció al destí final o sigui, fer entrega de material solidari . La quantitat total de Kms de la panda Raid , 4000 kms. en territori del Marroc es dividiran pel número total d`etapes i patrocinadors que hagin col.laborat. El vostre patrocini es destinará EXCLUSIVAMENT a la solidaritat.
COM FER-HO? MOLT SENZILL !
1 euro son 5 Kms. solidaris . Reserveu els kms. que voleu recòrrer amb nosaltres en aquest número de compte : 2100-0408-72-0100967445 i especifiqueu nom, per així poder penjar-ho al blog i agrair on-line la vostra participació. Si la vostra aportacio es material , contacteu-nos per
e-mail.Agrairíem un mínim de 5 Kms solidaris o sigui 1 euro per col-laboració.
BLOG -ON FIRE!!-
El punt de trovada entre el món de la competició i la solidaritat !
JA HA ACABAT LA PANDA RAID 2011 - GRÀCIES A TOTS!!ES VAN ACONSEGUIR 1880 KMS.SOLIDARIS I MOLT MATERIAL SOLIDARI PER LA PANDA RAID 2011- Gràcies solidaries a tots!

dimarts, 8 de març del 2011

3ª ETAPA: conexió desde MERZOUGA

Hola a tots desde MERZOUGA, finalment tenim connexió wi-fi i podem explicar-vos de primera má com está sent la Panda Raid per a BXS MotorSport amb ON FIRE!! i MACHACAPANDAS

3ª ETAPA (2 ESPECIALS): 1ª MATÏ Zouala-Merzouga 2ª TARDE desert THE ERG CHEBBI

Avui abans de sortir i fer el primer enllaç, s’ha fet entrega del material eescolar solidari!! El director de l’ escola (ÉCOLE ZOULA) ens ha permès entrar, agrupar tot el material en el pati, i fer-nos fotos tots els participants amb els nens, la experiéncia i sensació ha estat molt emocionant.

Abans de res, donar-vos a tots les GRACIES!!

Bé, una vegada hem fet entrega del material escolar, tots i ràpid ens hem dirigit cap els cotxes per engegar amb un temps de calor i sol cap els enllaços que tenen temps d’ inici i final. Avui hem fet 60 Kms. d’ enllaç des de Zouala fins passats uns kilòmetres d’ una localitat que es diu Erfoud (que per cert ens hem liat una mica) per dirigint-se a la primera part de l’ etapa:
Prova de pas per sorra pels 4x4. En Marcel Quiros, jo i el nostre estimat On fire!! érem conscients que era una prova difícil, doncs era el primer contacte amb la sorra del desert. Gracies a la destresa de conducció d’ en Marcel Quiros, només ens hem clavat una vegada a la sorra, però nomes ha calgut una empenta per fer moure On fire!! de la duna i passar la prova sense gaires dificultats!!.

Desprès ha hagut una ETAPA difícil de navegació, la qual demanava saber utilitzar bE la brúixola, atenció, intuïció i perfecta interpretació del Road Book... era de pista seca amb pocs referents, per arribar a Merzouga on parariem per dinar i preparant-se per la esperada prova: LES DUNES DEL DESERT THE ERG CHEBBI.

Aquí tots els pandes ens anàvem creuant per trovar la direcció correcta, alhora ajudant-nos´, doncs molts es quedaven atrapats a la sorra, no es podien fer servir eslingues de remolc, si no correspondria a penalització per part de l’ organització. O sigui que a treure sorra amb la pala i a empenyer.!!!
Finalment ens hem trobat molts per dinar un fantàstic dinar marroquí casolà, o sigui un menú!!je,je,je!!

Començaba a les 16’ 30h, la 2ª especial del dia, la prova de dunes!!uauhh!! Es tractava de passar per mig d’uns pals-senyals que marcaven un circuit per les dunes, amb l’ agravant que els models 4x4 ens ho han posat més difícil. En Marcel Quiros ha mostrat la seva destresa com a pilot, fent que la seva conducció durant l´especial fos espectacular, alhora els nostres companys d’ equip els Machacapandas, han fet una gran prova, una volada de més de 3 metres d’ alçada sortint d´una duna, que per desgracia ha acabat amb una roda rebentada, chasis doblegat i la “vaca” amb tota la seva carrega acabessin desenganxant-se i volant també. Fent que BXS MotorSport realitzes la seva primera assisténcia provisional al mig del desert fent-se de nit, sort a més que estabem a 6 km del final de etapa, tot i així, han estat junt amb nosaltres, els reis de la prova per la seva espectacularitat de conducció.

Fer-vos arribar que On fire!! fa dos dies que funciona amb la caixa de canvis trencada, la 5ª marxa no existeix i la 1ª i 2ª  fan molt de soroll. Estem esperant que possiblement demà en Mohamed “el gordito” ens en trobi una de recanvi.

Seguidors, continuem On Fire!!


Machacapandas en acció al desert THE ERG CHEBBI


AGRADECIMIENTO A COLABORADORES!!

AGRAIMENTS A LES APORTACIONS DE MATERIAL ESCOLAR I KM´S SOLIDARIS:
Des d'aquí volem agrair a totes les persones i empreses que han col.laborat d'una manera totalment desinteressada en el nostre projecte, aportant material solidari per a una escola situada al sur del Marroc, amb la finalitat de poder escolaritzar el major nombre de nens possible. No obstant la nostra intenció també es repartir material dins del recorregut per a que molts dels nens que es troben en una situació de pocs recursos puguin disfrutar del "luxe" que representa poder tenir un llapis o una llibreta per a poder escriure o si mes no, dibuixar.

- ORBITA CEPSA

-TU LOGO

-PORT AVENTURA

-PAPERERIA TECNICA PARIS

-EMILIO, XOAN Y COMPAÑEROS

-UGT/ TCM TRANSPORTES, COMUNICACIONES Y MAS.

-SOL DE NIT Animacions Personalitzades

GRÀCIES!!!! Es la única paraula que ens surt ara mateix per a poder expressar el  sacrifici en els temps económics que ens trobem, havent estat les aportacions de particulars,  exceptuant  l´associació TAMARIN2 ART, la qual porta 8 anys treballant a CENTRE AMERICA escolaritzan i aducant als infants per a que aprenguin a ser autosuficients amb pocs recursos. http://tamarin2art.blogspot.com/

 S´han rebut un total de.....1880 KM SOLIDARIS fins al 3 de Març.

Els KM SOLIDARIS són el combustible que mou el nostre Panda On Fire!! fins la escola (ÉCOLE ZOULA) per fer l´entrega del MATERIAL ESCOLAR SOLIDARI. El vostre suport, ho ha mogut. Seguiu-nos al blog, veureu dia a dia el seguiment dels vostres KM SOLIDARIS i en imatge on van destinats verdaderament.

Entre tots hem fet créixer la flama..... d'ON FIRE!!!! SOLIDARI.